car.nef6.com

Feb 29 2020

Auto acr ~ Video

#Auto #acrAuto acr

*******

Ştiri principale

PASTE FERICIT!

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori de Paste, Automobil Clubul Roman adreseaza membrilor ACR si tuturor automobilistilor din tara noastra cele mai bune urari de sanatate, fericire si prosperitate! Fie ca lumina sfanta a Invierii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca.

Alaturi de automobilisti in perioada Sarbatorilor Pascale!

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale profitati de reducerile de pana la 40% la cotizatia de membru ACR, in perioada 26-30 aprilie! Stim cat de neplacute pot fi problemele care pot aparea la automobilul dumneavoastra in timpul calatoriilor, mai ales in perioada vacantelor.

Un week-end în viteză la Satu Mare

Sub egida Automobil Clubului Român, în calitatea sa de Autoritate Sportivă Națională în motorsport, recunoscuta de către Federația Internațională a Automobilului (FIA), sambata, 13 aprilie 2019, va avea loc etapa a II-a a Campionatului Internațional ACR Rally Sprint 2019. La.

A apărut numărul 1 al Revistei ”Autoturism” 2019, editată de Automobil Clubul Român

Numărul 1 al Revistei ”Autoturism” 2019 este inaugurat de editorialul ”115 ani de existență a Automobil Clubului Român 1904 – 2019”, semnat de Presedintele ACR, ing. Constantin Niculescu. Cititorii revistei se pot informa despre problematica complexă și în legătură.

1904 – 2019″>115 ani de existență a Automobil Clubului Român
1904 – 2019

La începutul secolului trecut, România a pătruns prin civilizația automobilului în universul de civilizație și cultură al Europei și al lumii. În 5 aprilie 1904 a luat ființă Automobil Clubul Român, țara noastră înscriindu-se printre primele 10 țări din Europa.

Ce este acvaplanarea si cum o putem evita?

Odata cu venirea primaverii si incalzirea vremii, calatoriile cu automobilul incep sa fie mai dese. Un fenomen meteo des intalnit primavara este cresterea nivelului de precipitatii, care influenteza considerabil conditiile de drum, afectand nu numai vizibilitatea, dar si aderenta partii.

Dublă victorie pentru Carbogaz Racing în prima etapă din 2019 a Romanian Endurance Series by ACR

Sezonul cu numărul 4 al Romanian Endurance Series by ACR a început weekend-ul trecut cu prima etapă ce s-a disputat pe circuitul Motor Park Romania. Ambele curse au fost câștigate de Carbogaz Racing, dar lupta pentru poziții a fost antrenantă.

Laurii pilotajului auto 2018

Astazi, 17.03.2018, s-a desfasurat in incinta selecta a “Casei Universitarilor Bucuresti”, festivitatea de premiere a campionilor Automobil Clubului Roman, in cadrul traditionalei gale “Laurii pilotajului auto”. Acest eveniment s-a bucurat de prezenta a aproximativ 100 de participanti, sportivi, oficiali si.

Debut al sezonului 14 al Campionatului International Rally Sprint

Sub egida Automobil Clubului Român, în calitatea sa de Autoritate Sportivă Națională în motorsport, recunoscuta de către Federația Internațională a Automobilului (FIA), în ziua de 16 martie 2019, se va desfășura, pe pista poligonului ACR Satu Mare, prima etapă a.

Sarbatorim cu reduceri”>La multi ani de 8 martie!
Sarbatorim cu reduceri

In ziua de 8 martie, Automobil Clubul Roman sarbatoreste doamnele si domnisoarele soferite! Automobilistelor am dori sa le oferim drumuri fara gropi, cu trafic semnalizat corespunzator si locuri de parcare, insa cum acest lucru nu prea este posibil ne-am gandit.

****************************
SOURCE: http://www.acr.ro/

Written by admin


%d bloggers like this: